۱۰ غذای برتر برای آزمایش در برزیل

واقعاً برزیل این همه را دارد. شهرهای بزرگتر مانند سائوپائولو و ریودوژانیرو دارای فرهنگ ، شخصیت و زندگی بی نظیر و بی نظیر هستند و هزاران مایل خط ساحلی ، حماسه روستایی و غذاهای دلچسب شما را در رکودها قرار می دهد.

ما 10 غذای اساسی برزیل را برای بازدید شما انتخاب کرده ایم.

مقصد های حتی خوشمزه تری را نیز در قطب سفر خود ببینید و 10 مقصد برتر سفر ما برای سال 2019 را کشف کنید.

بدون کسب تجربه طعم این غذاها برزیل را ترک نکنید ...

1. گوشت کباب شده

برزیل و آرژانتین هر دو ادعا می کنند قهرمان کباب آمریکای جنوبی هستند. و در حالی که هر کشوری رویکرد متفاوتی نسبت به گوشت خود دارد ، از برش گرفته تا همراهان ، برخی چیزها یکسان باقی می مانند - یعنی مقادیر گوشتی به اندازه ogre ، که با سرعت فراغت و با بند کمر قابل تحسین است.


در برزیل ، برش های ممتاز (محبوب ترین آنها picanha یا کلاه دزدکی) قبل از اینکه کبابی شود به کمال صورتی روی ذغال (یا چوب ، اگر این کار را قدیمی می کنید) ، بیشتر از لرزیدن لیبرال نمک درشت چاشنی نیست. راه جنوبی مد)). کباب های خانگی ، سوسیس ، کولیو کوالو (پنیر جیر جیر بر روی چوب) و قلب مرغ را به اشتراک می گذارند که فضای آن را روی کوره می بینند ، در حالی که در چوراسکیاریاها (استیک های سبک باربیکیو) ، همه نوع گوشت ها را روی سیخ کش ها - از گوشت خوک گرفته تا گوسفند و گراز وحشی - مشاهده خواهید کرد. توسط پیشخدمت ها مستقیماً روی بشقاب شما بریده می شود.

2. Moqueca (تلفظ مو-کوک - آ)

ز خورش ماهی صرف ، moqueca با شکوفائی تئاتری سرو می شود زیرا گلدان سفالی گرم در جدول میان ابرهای بخار معطر کشف می شود. Baianos (ساکنان Bahia ، در شمال شرقی کشور) و Capixabas (از کشور همسایه Espírito Santo) هر دو ادعا می کنند که منشاء ظرف هستند ، و هر دو به تناسب تنوع خوشمزه را ارائه می دهند. به ساده ترین نوع آن ، ماهی و / یا غذاهای دریایی دیگر در گوجه فرنگی های خرد شده ، پیاز و گشنیز خورشیده شده اند. Capixabas برای رنگ آمیزی طبیعی مواد غذایی قرمز ، دانه های آناتو را اضافه می کند ، در حالی که Baianos نسخه سنگین تری را ارائه می دهد ، که با روغن نخل ، فلفل و شیر نارگیل تهیه شده است. این ترکیب با برنج ، فوروفا (آرد مانیوک پخته شده - ایده آل برای ریختن آب میوه ها) و pirão (فرنی ماهی تند تهیه شده با آرد مانیوک - بسیار خوشمزه تر از آن است که به نظر می رسد).

اگر قصد صفر به تور برزیل را دارید تا این غذاهای لذیذ را تجربه کنید درنگ نکنید.

3. کاچاکا Cachaça

با قدمت 1500 ساله ، cachaça از آب میوه نیشکر تخمیر شده تهیه می شود و بیشتر به عنوان لگد آتشین در caipirinhas شناخته می شود - کوکتل ملی برزیل. در حالی که caipirinhas اغلب با cachaças بدون پوشش ، بدون استفاده ساخته می شود ، هزاران تن انواع طلای با کیفیت بهتر موجود است ، در سنهای چوبی پیر شده و مستقیماً توسط aficionados فرو می روند.


برای صبح روز بعد ، سر خود را با قطب جنوب گوارا (نوشابه ای شیرین و مضراب) ، یک آگوا د کوکو (آب نارگیل ، بهترین راه مستقیم از نارگیل) یا کالدو دی کانا (آبمیوه تازه نیشکر فشرده) پاک کنید.

4- سرتیپ ها Brigadeiros

پاسخ برزیل به ترافل شکلات ، brigadeiros به قدری ساده است که کاملاً به معنای واقعی کلمه در مهمانی های بچه ها در سراسر کشور قرار می گیرد. توپ های شیرین با مخلوط کردن شیر تغلیظ شده با پودر کاکائو درست می شوند ، سپس در کره ضخیم می شوند و قبل از چرخاندن در آبپاش های شکلات ، مخلوط را به توپ ها می بخشند. ضمانت بالا بردن قند سریع آن ، برای برخی از کام ها کاملاً شیرین است. اگرچه برزیلی ها سخنی علیه آنها نخواهند شنید.

5- نان پنیر Pão de queijo

پنیر و نان - دو مورد اصلی جهان در سراسر جهان - در اتحادیه با شکوه در pão de queijo برزیل ، یک میان وعده پر جنب و جوش بیشتر در هر ساعت از روز لذت می برد. ترد در قسمت بیرونی و نرم و جویدنی از داخل آن ، رولت های نان بدون گلوتن با آرد تاپیوکا ، تخم مرغ و پنیر کورادو مینا رنده شده (پنیر شیر گاو از ایالت Minas Gerais) تهیه می شود ، داخل توپ های کوچک چرخیده می شوند. برای یک پیچ و تاب شیطانی ، مراقب باشید تا از قبل در صفحات اندازه مشت (یا حتی یک پخت به اندازه کیک) که با پنیر خامه ای یا انواع گوشت پر شده پر شده است ، سرو کنید.

6. آکارا Acarajé

یکی از کالری ترین وعده های غذایی خیابانی که من تا به حال بخت و اقبال خوبی برای امتحان کردن داشته ام ، acarajé یک تکه ای سرخ شده از نخود خرد شده سیاه پوست ، روغن نخل و پیازهای خالص شده است ، قبل از اینکه روغن نخل کاملاً سرخ شده باشد. قطعه قطعه شده از میگو ، نان ، آجیل بادام زمینی و سایر مواد تشکیل دهنده آن را خرد کرده و پر از میگوهای خشک شده و vatapá کنید. این ظرف در Bahia ، در شمال شرقی برزیل سرچشمه گرفت ، جایی که طعم دهنده ها ریشه های محکمی در آشپزی آفریقایی دارند. Acarajé در بهترین حالت ممکن است هنگام لوله کشی داغ ، تازه از مخلوط روغن ، با یک خط سیر فلفل دلپذیر سرو شود.

7. کویندیم Quindim

quindim یکی دیگر از موارد مورد علاقه از Bahia ، quindim یک درمان شیرین زرد براق است که با چیزی بیشتر از تخم مرغ ، شکر و نارگیل ساخته نمی شود (با کره یک مکمل مشترک). در قالب های کیک کیک پخته شده ، کف آن نان تست شده و طلایی ، متراکم با نارگیل رنده شده است ، در حالی که قسمت بالای آن یک کاستارد صاف و محکم است که دلپذیر به سقف دهان می چسبد. گفته می شود که این نام از کلمه "kintiti" (به معنی "ظرافت" در Kikongo ، زبانی که در کنگو-برزوویل ، جمهوری دموکراتیک کنگو و آنگولا به دست آمده است) مشتق شده است ، در حالی که خود این دستورالعمل از روابط عاشقانه پرتغالی ها با تخم مرغ الهام گرفته شده است. زرده های شیرینی و شیرینی.

8. واقعاً برزیل این همه را دارد. شهرهای بزرگتر مانند سائوپائولو و ریودوژانیرو دارای فرهنگ ، شخصیت و زندگی بی نظیر و بی نظیر هستند و هزاران مایل خط ساحلی ، حماسه روستایی و غذاهای دلچسب شما را در رکودها قرار می دهد.

ما 10 غذای اساسی برزیل را برای بازدید شما انتخاب کرده ایم.

مقصد های حتی خوشمزه تری را نیز در قطب سفر خود ببینید و 10 مقصد برتر سفر ما برای سال 2019 را کشف کنید.

بدون کسب تجربه طعم این غذاها برزیل را ترک نکنید ...

1. گوشت کباب شده

برزیل و آرژانتین هر دو ادعا می کنند قهرمان کباب آمریکای جنوبی هستند. و در حالی که هر کشوری رویکرد متفاوتی نسبت به گوشت خود دارد ، از برش گرفته تا همراهان ، برخی چیزها یکسان باقی می مانند - یعنی مقادیر گوشتی به اندازه ogre ، که با سرعت فراغت و با بند کمر قابل تحسین است.


در برزیل ، برش های ممتاز (محبوب ترین آنها picanha یا کلاه دزدکی) قبل از اینکه کبابی شود به کمال صورتی روی ذغال (یا چوب ، اگر این کار را قدیمی می کنید) ، بیشتر از لرزیدن لیبرال نمک درشت چاشنی نیست. راه جنوبی مد)). کباب های خانگی ، سوسیس ، کولیو کوالو (پنیر جیر جیر بر روی چوب) و قلب مرغ را به اشتراک می گذارند که فضای آن را روی کوره می بینند ، در حالی که در چوراسکیاریاها (استیک های سبک باربیکیو) ، همه نوع گوشت ها را روی سیخ کش ها - از گوشت خوک گرفته تا گوسفند و گراز وحشی - مشاهده خواهید کرد. توسط پیشخدمت ها مستقیماً روی بشقاب شما بریده می شود.

2. Moqueca (تلفظ مو-کوک - آ)

ز خورش ماهی صرف ، moqueca با شکوفائی تئاتری سرو می شود زیرا گلدان سفالی گرم در جدول میان ابرهای بخار معطر کشف می شود. Baianos (ساکنان Bahia ، در شمال شرقی کشور) و Capixabas (از کشور همسایه Espírito Santo) هر دو ادعا می کنند که منشاء ظرف هستند ، و هر دو به تناسب تنوع خوشمزه را ارائه می دهند. به ساده ترین نوع آن ، ماهی و / یا غذاهای دریایی دیگر در گوجه فرنگی های خرد شده ، پیاز و گشنیز خورشیده شده اند. Capixabas برای رنگ آمیزی طبیعی مواد غذایی قرمز ، دانه های آناتو را اضافه می کند ، در حالی که Baianos نسخه سنگین تری را ارائه می دهد ، که با روغن نخل ، فلفل و شیر نارگیل تهیه شده است. این ترکیب با برنج ، فوروفا (آرد مانیوک پخته شده - ایده آل برای ریختن آب میوه ها) و pirão (فرنی ماهی تند تهیه شده با آرد مانیوک - بسیار خوشمزه تر از آن است که به نظر می رسد).

اگر قصد صفر به تور برزیل را دارید تا این غذاهای لذیذ را تجربه کنید درنگ نکنید.

3. کاچاکا Cachaça

با قدمت 1500 ساله ، cachaça از آب میوه نیشکر تخمیر شده تهیه می شود و بیشتر به عنوان لگد آتشین در caipirinhas شناخته می شود - کوکتل ملی برزیل. در حالی که caipirinhas اغلب با cachaças بدون پوشش ، بدون استفاده ساخته می شود ، هزاران تن انواع طلای با کیفیت بهتر موجود است ، در سنهای چوبی پیر شده و مستقیماً توسط aficionados فرو می روند.


برای صبح روز بعد ، سر خود را با قطب جنوب گوارا (نوشابه ای شیرین و مضراب) ، یک آگوا د کوکو (آب نارگیل ، بهترین راه مستقیم از نارگیل) یا کالدو دی کانا (آبمیوه تازه نیشکر فشرده) پاک کنید.

4- سرتیپ ها Brigadeiros

پاسخ برزیل به ترافل شکلات ، brigadeiros به قدری ساده است که کاملاً به معنای واقعی کلمه در مهمانی های بچه ها در سراسر کشور قرار می گیرد. توپ های شیرین با مخلوط کردن شیر تغلیظ شده با پودر کاکائو درست می شوند ، سپس در کره ضخیم می شوند و قبل از چرخاندن در آبپاش های شکلات ، مخلوط را به توپ ها می بخشند. ضمانت بالا بردن قند سریع آن ، برای برخی از کام ها کاملاً شیرین است. اگرچه برزیلی ها سخنی علیه آنها نخواهند شنید.

5- نان پنیر Pão de queijo

پنیر و نان - دو مورد اصلی جهان در سراسر جهان - در اتحادیه با شکوه در pão de queijo برزیل ، یک میان وعده پر جنب و جوش بیشتر در هر ساعت از روز لذت می برد. ترد در قسمت بیرونی و نرم و جویدنی از داخل آن ، رولت های نان بدون گلوتن با آرد تاپیوکا ، تخم مرغ و پنیر کورادو مینا رنده شده (پنیر شیر گاو از ایالت Minas Gerais) تهیه می شود ، داخل توپ های کوچک چرخیده می شوند. برای یک پیچ و تاب شیطانی ، مراقب باشید تا از قبل در صفحات اندازه مشت (یا حتی یک پخت به اندازه کیک) که با پنیر خامه ای یا انواع گوشت پر شده پر شده است ، سرو کنید.

6. آکارا Acarajé

یکی از کالری ترین وعده های غذایی خیابانی که من تا به حال بخت و اقبال خوبی برای امتحان کردن داشته ام ، acarajé یک تکه ای سرخ شده از نخود خرد شده سیاه پوست ، روغن نخل و پیازهای خالص شده است ، قبل از اینکه روغن نخل کاملاً سرخ شده باشد. قطعه قطعه شده از میگو ، نان ، آجیل بادام زمینی و سایر مواد تشکیل دهنده آن را خرد کرده و پر از میگوهای خشک شده و vatapá کنید. این ظرف در Bahia ، در شمال شرقی برزیل سرچشمه گرفت ، جایی که طعم دهنده ها ریشه های محکمی در آشپزی آفریقایی دارند. Acarajé در بهترین حالت ممکن است هنگام لوله کشی داغ ، تازه از مخلوط روغن ، با یک خط سیر فلفل دلپذیر سرو شود.

7. کویندیم Quindim

quindim یکی دیگر از موارد مورد علاقه از Bahia ، quindim یک درمان شیرین زرد براق است که با چیزی بیشتر از تخم مرغ ، شکر و نارگیل ساخته نمی شود (با کره یک مکمل مشترک). در قالب های کیک کیک پخته شده ، کف آن نان تست شده و طلایی ، متراکم با نارگیل رنده شده است ، در حالی که قسمت بالای آن یک کاستارد صاف و محکم است که دلپذیر به سقف دهان می چسبد. گفته می شود که این نام از کلمه "kintiti" (به معنی "ظرافت" در Kikongo ، زبانی که در کنگو-برزوویل ، جمهوری دموکراتیک کنگو و آنگولا به دست آمده است) مشتق شده است ، در حالی که خود این دستورالعمل از روابط عاشقانه پرتغالی ها با تخم مرغ الهام گرفته شده است. زرده های شیرینی و شیرینی.

8. آکای Açaí

از میان تمام میوه های آمازون ، açaí به لطف وضعیت فوق العاده غذایی ، شاید شناخته شده ترین آن باشد. به طور سنتی توسط عشایر بومی به عنوان منبع انرژی خورده می شود ، توت بنفش سخت نیز در پخت و پز آمازونیان به عنوان سس برای همراهی ماهی استفاده می شود. یک کمپین بازاریابی هوشمندانه در دهه 80 ، آن را به عنوان میان وعده انرژی مورد نظر برای گشت و گذار در ریو دوژانیرو پر زرق و برق انتخاب کرد. به عنوان سروی شیرین ، گلیوپا ، یخ زده ، که گاهی اوقات با گرانول و برشهای موز در صدر قرار دارد یا در آبمیوه‌ها سبوس دار است ، سرو می شود و در هر کافه ، نانوایی ، آب میوه و سوپر مارکت در سراسر کشور یافت می شود. شما حتی می توانید ودکا aça، و آبجو açaí نیز بخرید.

9. فیجیوادا Feijoada

یکی از معدود غذاهایی که طول و وسعت برزیل را می خورد ، feijoada یک خورش دلچسب لوبیا سیاه ، کالباس و برش های گوشت خوک با کیفیت متفاوت است - که به طور سنتی به سمت انتهای پایین متمایل می شود ، با تکه های گوش و گوش همه در مخلوط می شوند. یک کار عشق ، feijoada با روش قدیمی ساخته شده طول می کشد تا 24 ساعت طول بکشد ، از جمله خیساندن لوبیا و نمک زدایی گوشت خوک. اکثر برزیلی ها برای خوردن فجیوادا به رستوران ها و کافه ها می روند و این غذا به طور سنتی در چهارشنبه ها و شنبه ها میل می شود. برنج ، کلم ، برش های نارنجی ، فاروفا (آرد مانیوک نان تست شده) و خراش های گوشت خوک را در کنار آن سرو می کنیم ، به همراه یک نوک سس cachaça برای سهولت در هضم غذا.

10. تنقلات سرخ شده Fried bar snacks

آبجو ، آنقدر سرد است که تکه های یخ به بطری می خورد ، نوشیدنی مورد علاقه در برزیل است - و مجموعه ای از غذاهای سرخ شده باعث می شود که یک جفت مناسب ، به صورت پاستای (بسته های عمیق سرخ شده شیرینی ترد ، پر از پنیر ذوب شده ، گوشت گاو گوشتی یا قلب خامه کف دست) ، باتوهای ترد مانیوک یا بولینها ("توپ کوچک" که اغلب با کد نمکی تهیه می شود). Coxinha ("ران کوچک") یکی دیگر از گزینه های محبوب است که با مرغ خرد شده و سیب زمینی پوره شده ، شبیه به یک ران (بسیار تند) شکل گرفته و در خرده نان های طلایی پوشانده شده است.

منبع : bbcgoodfood.com

/ 0 نظر / 19 بازدید